Zakenreis Magazine | Social media scoren

Excerpt

“In ieder bedrijf gaat wel eens iets mis en van alle feedback kunnen we veel leren,” zegt Van Drimmelen. “Wij gaan kritiek niet uit de weg en moedigen mensen juist aan om hun ervaringen te delen. De afgelopen jaren hebben we al heel wat verbeteringen doorgevoerd als gevolg van input vanuit social media. Consumenten vertrouwen op elkaar, dus als onze klanten zich gehoord voelen en dit op social media delen, heeft dit een positief effect op onze reputatie. Het zijn juist bedrijven die het online sentiment negeren, die problemen krijgen. Transparantie is het beste beleid.”


Published in the April 2014 issue of Zakenreis Magazine | Read the full interview (in Dutch), which can also be read online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.